Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с Алфичката ми 155 ТС 1.8

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с Алфичката ми 155 ТС 1.8

Колеги помагайте предварително ви благодаря за всеки отговор, който получа. Колата както си вървя спирам на стоп, огасна и неможах да я запаля повече. Помпата в резервоара си работи, кача гориво, но не запалва. До левия ботуш на амортисьора има един 50 амперов бушон, който беше счупен смених го, но не даде отражение. ПОМАГАЙТЕ.
    Има ли някой да знае точните данни на ремъка, който получава движение от коляновия вал към водната помпа и хидравликата.

Re: проблем с Алфичката ми 155 ТС 1.8

Първоначално публикувано от ceco.1975
    Колеги помагайте предварително ви благодаря за всеки отговор, който получа. Колата както си вървя спирам на стоп, огасна и неможах да я запаля повече. Помпата в резервоара си работи, кача гориво, но не запалва. До левия ботуш на амортисьора има един 50 амперов бушон, който беше счупен смених го, но не даде отражение. ПОМАГАЙТЕ.
    Има ли някой да знае точните данни на ремъка, който получава движение от коляновия вал към водната помпа и хидравликата.
    по принцип 50А бушон дето викаш, че е до амортисьора е за вентилатора на радиатора иначе ремъка който споменаваш е пистов, ама интересно ми е защо питаш за него скъсан ли е какво му е и какво общо има той със запалването
    ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

По принцип имам 2 алфи- едната е ударена и я оправям в момента. Липсващите детайли по нея са този ремък, за който те питам и търся задно стъкло, а другата спря предната вечер.

Comment

Виж алармата
        Fiat Punto 1.9 JTD
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        sigpic

Comment

провери бушоните, които се намират зад акумулатора.смени ги и почисти клемите/това е едно от слабите места/ако има АГУ провери някой кабел да не окасява.
          ALFA ROMEO 155 T. SPARK 1.7 8V

Comment

Working...
          X